Afvallen met witte thee: hoe gaat het in z’n werk?

witte thee afvallenWe hebben gehoord van groene thee en zwarte thee. Maar er is ook een derde soort thee – witte thee, die je kan helpen om af te vallen. Witte thee is afkomstig van dezelfde plant die ons groene en zwarte thee geeft. Het is de Camellia Sinensis-plant die ons onze favoriete theeën geeft. Witte thee wordt echter bereid uit de nog jonge knoppen en zeer jonge bladeren van de plant. In dit stadium thee zetten betekent heel weinig verwerking. Hierdoor behoudt wit meer voedingsstoffen dan groene of zwarte thee.

Vele klinische voedingsdeskundigen zeggen hetzelfde naar aanleiding van vragen over witte thee om mee af te vallen: Witte thee wordt ook bereid als een aftreksel, precies zoals je groene thee bereidt. Het komt van dezelfde theeplant. Omdat witte thee wordt bereid met een minimum aan verwerking, behoudt het de meeste voedingsstoffen, in vergelijking met groene thee en zwarte thee. Thee is rijk aan antioxidanten en heeft daardoor een grote invloed op je gezondheid. Als het je om gewichtsverlies gaat, kan het drinken van thee helpen bij het afvallen, maar alleen als het wordt gecombineerd met een gezond dieet en lichaamsbeweging. Als je gewoon wat witte thee wil drinken en dan gemakkelijk afvallen, dan ben je dus spijtig genoeg niet realistisch.

fitgirl witte theeEr zijn geen voedingsmiddelen of dranken die je kunnen helpen af ​​te vallen zolang je te veel eet en niet traint. Als je denkt dat het drinken van alleen witte thee je helpt om af te vallen, dan is dat zeker niet het geval. Maar wat gebeurt er met witte thee is dat je heet water hebt met een beetje smaak van thee en zijn antioxidanten. Het drinken van lauw water na het eten helpt bij de spijsvertering. Dit wordt zelfs aanbevolen door de experts. Alles wat je spijsvertering verbetert, zal je zeker helpen om af te vallen. Ten tweede, als je je gewone dudh vali chai en zijn suiker vervangt door witte thee, verlaagt u aanzienlijk uw calorie inname.

Dat is hoe witte thee kan helpen bij het afvallen. Mensen die het regelmatig volgen als onderdeel van hun afslankprogramma, moeten elke dag 3 kopjes witte thee drinken. Maar dit is alleen nuttig als aanvulling op een fitness- en dieetregime. Als je denkt dat het drinken van alleen witte thee je zal helpen om af te vallen, dan is de kans heel klein dat je er in slaagt, voegt men toch eraan toe. Net zoals er talloze varianten van groene thee en zwarte thee op de markt verkrijgbaar zijn, is er ook witte thee verkrijgbaar, maar dan in de wat meer luxere supermarkten.

witte theeHieronder volgen andere gezondheidsvoordelen van het drinken van witte thee om af te vallen:

  1. Witte thee kan helpen bij het verbeteren van de gezondheid van je hart. Het verlaagt niet alleen het cholesterol, het helpt ook bij het reguleren van de bloeddruk. Deze functies helpen om hart- en vaatziekten op afstand te houden.
  2. Antioxiderende eigenschappen in witte thee maken het tot een effectief middel tegen veroudering. Dit komt door het gehalte aan polyfenolen en catechines in witte thee. Deze antioxidanten helpen bij het bestrijden van vrije radicalen in het lichaam en verbeteren ook de immuniteit van het lichaam. Het verjongt de huid en beschermt de huid tegen beschadiging bij blootstelling aan schadelijke ultraviolette stralen van de zon.
  3. Zoals hierboven vermeld, verbetert witte thee de spijsvertering door de effectiviteit van de darmtransitie te verbeteren en vet voedsel gemakkelijk te verteren.
    Deze thee heeft eigenschappen om veel ziekten te genezen.
  4. Witte thee werkt ook als een zeer effectief antibioticum en stimulerend middel. Het verbetert de mentale prestaties en vermindert vermoeidheid. Omdat het heel weinig cafeïne bevat, zijn er geen bijwerkingen van witte thee op de slaap.